Varmt eller kallt

Värme eller kyla. En liten tolkningsfråga om man syftar på den kyla som kan uppstå mellan människor, som tyvärr i många fall kan leda till en skilsmässa. I en del fall brukar en skilsmässa vara orsakad av att paret inte kan få barn. Insemination kan vara en lösning på det hela.
Fast om ett äktenskap bara hänger på barn och inte kärlek mellan de som är gifta är det inte mycket till äktenskap så parterna bör nog gå skilda vägar ändå.

Om man tänker på kyla i en annan mer fysiskt form är en kyl något som på ett mer handgripligt sätt är representativ för ordet kyla.
Nu ligger vi långt ifrån den kyla som kan uppstå i ett äktenskap då ett kylskåp mer förknippas med mat. Visserligen sägs det att vägen till mannens hjärta går via magen. Fast då utesluter vi 50% av befolkningen, alltså kvinnorna.

Motsatsen till kyla lär väl vara värme. Om vi håller oss till det mer fysiska planet som i exempelvis kylskåp är en braskamin motsvarigheten till ett kylskåp. Om man nu tänker i termer av varmt och kallt.
Oavsett vilket, om man tänker i relationer eller mer abstrakt så kan värme bestå av olika saker beroende på perspektiv.

Ett perspektiv kan vara, om man pratar relationer, att visa sin partner uppskattning. Det behöver inte alltid vara att köpa dyra klockor eller andra kapitalkrävande saker. Det kan likaväl vara att fixa till så där små saker som att fixa och skaffa juldekorationer till julen.
Tyvärr så är mycket av allt det här förknippat med pengar i någon form antingen att man har dom eller att man inte har pengar.
Lån brukar för de flesta vara en möjlighet. Men numera är det även för i princip alla lätt att skaffa kreditupplysning via Internet om man tänker sig köpa via en webbshop eller handla på kredit.

Nu behöver inte allt kosta pengar, en hel del finns att få gratis. Naturen är gratis.

Comments are closed.

Staypressed theme by Themocracy