Inhysa

Hysa saker har fler innebörder, ett webbhotell hyser virtuella saker eller filer. Eller om man skall vara petig dataströmmar bestående av ettor och nollar. Egentligen inget fysiskt utan något som i varje enskild del syns. Utan det är först när de sätts i hopp som de framträder som vad det egentligen är.
Kroppen sägs av religiösa hysa själen. Den är på samma sätt även den något som man inte riktigt kan ta på. Och den bör väl också bestå av mindre delar som framträder först när den sätts samman i kroppen.
Fast å andra sidan är själen lite svårare att få grepp på. För som sammansatt är den också då inte lätt att bestämma var den finns ej heller hur den fungerar.
Sedan kan man ställa sig frågan om själen verkligen finns eller om det bara är något som vi uppfattar när de olika hjärnfunktioner fungerar ihop som de skall göra.
Frågan har inget svar.

Comments are closed.

Staypressed theme by Themocracy